jabłko zapiekane z budyniem waniliowym i pełnoziarnisto- owsianką kruszonką, kawa z mlekiem
Uwielbiam szarlotkę z budyniem, dlatego postanowiłam zrobić wersję mini, coś ala szarlotka na szybko :) No nie powiem, myślałam, że będzie gorsze, ale smakowało na prawdę pysznie. Jabłka w kostkę, na to przygotowany budyń, kruszonka i do piekarnika na ok. 20 min. Szybka szarlotka budyniowa? Tak jest!
Dzisiaj robię sobie 'przymusowe' wolne. Jak mus to mus ;)
O mamo, jak to oblednie wyglada *.* uwielbiam szarlotke z budyniem, a taka jednoosobowa to swietny pomysl :)
OdpowiedzUsuńjeju coś wspaniałego!:D
OdpowiedzUsuńpiękne!
OdpowiedzUsuńjeszcze szarlotki pod taką postacią nie jadłam!;)
aaaaa ! co za pomysł, jesteś geniuszem :))
OdpowiedzUsuńszarlotka w wersji mini na śniadanie, jesteś genialna<3 i to jeszcze z budyniem, omom*.*
OdpowiedzUsuńAle fajny pomysł :)
OdpowiedzUsuńi po co ciasto, jak można mieć budyniową zdrową szarlotkę :)
OdpowiedzUsuńHm, wygląda pysznie! można podać sposób przyrządzenia? chodzi mi o kruszonkę?
OdpowiedzUsuńkruszonkę robiłam na oko, ok. 1 łyżka płatków owsianych, 1 łyżka mąki pszennej pełnoziarnistej i trochę otrąb owsianych + masło ( nie wiem ile mogło być, bardzo czubata łyżeczka? )
UsuńJeżeli smakuje jak wygląda, to muszę zrobić. :D
OdpowiedzUsuńAAAA, kocham Twoje śniadanie <3 Zapiec budyń z kruszonką, to jest pomysł! Na pewno na dniach zrobię :)
OdpowiedzUsuńmam wielką ochotę teraz na takie danie! :-)
OdpowiedzUsuńzapiekany budyń, ojej, jakie to genialne! :3
OdpowiedzUsuńmuszę koniecznie kiedyś sobie zrobić takie śniadanie :)) pycha!
przepyszny pomysł na śniadanko ;)
OdpowiedzUsuńwygląda wspaniale! muszę kupić w końcu kokilkę, żeby móc sobie serwować takie mini-desery. (;
OdpowiedzUsuńbardzo fajny, niekonwencjonaly sposob podania szarlotki :)
OdpowiedzUsuńło ludzie, genialny pomysł!
OdpowiedzUsuńfantastyczny pomysł! uwielbiam połączenie jabłek i budyniu, a jeszcze z kruszonką, mmmm... <3
OdpowiedzUsuńdzieki za przepis;) przypominają mi się lata dzieciństwa jak w domu robili mi jabłka zapiekane w piekarniku ze swojskim budyniem i cynamonem :D
OdpowiedzUsuń*-* ale to musiało być dobre!
OdpowiedzUsuńGenialny pomysł ♥.♥
OdpowiedzUsuńBędę musiała wypróbować, a budyń zrobiłaś z podanej ilości mleka czy zmniejszyłaś ? :)
dałam trochę ponad połowę szklanki mleka i czubatą łyżkę budyniu :)
UsuńTo śniadanie wygląda cudownie. Szarlotka..moje ulubione ciasto, poproszę o przepis na to cudo!
OdpowiedzUsuńWygląda bosko, jak znajdę więcej czasu to muszę taką przyrządzić. :)
OdpowiedzUsuńniby takie proste, ale jakie efektowne :D i pyszne , w to nie wątpię! Kocham kruszonkę :D
OdpowiedzUsuńO kurczę, pycha! :)
OdpowiedzUsuńJa myślę nad przymusowym jutrem...