jaglanka gotowana na wodzie z jabłkiem, podana ze smażonymi śliwkami i orzechami włoskimi w syropie klonowym i serkiem homogenizowanym
Na pewno jedna z najlepszych wersji jaką miałam okazję jeść. Wyszła na prawdę bardzo dobra. A te śliwki to poezja, polecam! :) Kiedyś jadłam podobne połączenie w naleśnikarni. W jaglance również pasowało znakomicie :)
Jeszcze czekam, zastanawiam się, mam dylemat i mętlik.
uwielbiam smażone śliwki! niedawno jadłam z naleśnikami, niebo :)
OdpowiedzUsuńtaaak, smażone śliwki smakują wspaniale! :) do jaglanki na pewno pasowały idealnie :)
OdpowiedzUsuńKocham jaglankę z serkiem homo! Takie banalne połączenie, a jak smakuje! W ogóle uwielbiam wszystkie sery i twarogi :)
OdpowiedzUsuńA te smażone śliwki...<3
Mniam.. Kocham śliwki!
OdpowiedzUsuńTe smażone śliwki i orzechy w syropie wyglądają cudownie! Bardzo jesiennie, ale bardzo elegancko zjadłaś;))
OdpowiedzUsuńaż mi w brzuchu zaburczało :P
OdpowiedzUsuńPysznie wygląda
To musiało być cudowne, uwielbiam kasze jaglaną!
OdpowiedzUsuńmam ostatnio wielką ochotę na przeróżne kasze, a najbardziej na jaglankę! pychoty :)
OdpowiedzUsuńjaglanka gotowana z jabłkiem jest pyszna, a te śliwki, orzechy, syrop klonowy - mistrzostwo! śniadanie stanowczo do powtórzenia :)
OdpowiedzUsuńjak tam studia ? :)
OdpowiedzUsuńUwielbiam śliwki :) Na gorąco smakują mi ostatnio najbardziej! Z jaglanką musiały komponować się świetnie.
OdpowiedzUsuńtakie śliwki mnie kuszą, oj jak kuszą :)
OdpowiedzUsuńto teraz zainspirowałaś mnie i do nadzienia do naleśników i do pysznej jaglanki :) smacznie! ja dziś jadłam jaglankę, ale w nieco innej postaci ;p
OdpowiedzUsuńMarzą mi się te śliwki :P
OdpowiedzUsuńwyobrażam sobie jakie to musiało być pyszne! właśnie owsiankę z takimi śliwkami mam w planach na dniach :)
OdpowiedzUsuńDlaczego ja nie mogę mieć takich zdjęć na swoim blogu..
OdpowiedzUsuńNie mam dobrego aparatu..:(
Takie połączenia z chęcią wypróbuje :D
OdpowiedzUsuńWow, wygląda genialnie, szczególnie te orzeszki w syropie...:)
OdpowiedzUsuńojej te smażone śliwki wyglądają bardzo apetycznie, do tego orzechy włoskie.. połączenie idealne :)
OdpowiedzUsuń