środa, 9 października 2013

588.



domowy chleb żytni na zakwasie z rozgniecionym awokado, solą himalajską, pieprzem i jajecznicą z cebulką


To połączenie też zdecydowanie jest na mojej liście rzeczy ulubionych! :) 
Wczoraj wstawiłam przepisy na ciacho drożdżowe ----> klik oraz omlet owsiany w zakładkach ( po prawej stronie--> śniadaniowe przepisy ) :) 

10 komentarzy:

  1. Wspaniałe kolory :D Piękny początek dnia i jaki pyszny :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Jak ja dawno jadłam jajecznicę na kanapce ;D

    OdpowiedzUsuń
  3. awokado+jajko to moje ulubione połączenie na kanapce!

    OdpowiedzUsuń
  4. Połączenie bardzo zgrane, zarówno smakowo, jak i kolorystycznie :)

    OdpowiedzUsuń
  5. domowy chleb jest najlepszy! Chyba zacznę hodować zakwas żeby spróbować jakiś innych niż ten który ciągle piekę ;)

    OdpowiedzUsuń
  6. ja jeszcze do tego awokado się nie przekonałam, następnym razem przy okazji może kupię i wypróbuję takie połączenie :)

    OdpowiedzUsuń
  7. te kanapki w tym momencie skradły moje serce <3

    OdpowiedzUsuń
  8. jajecznica na chlebie i to jeszcze domowym! pycha <3

    OdpowiedzUsuń