poniedziałek, 11 marca 2013

389.





zapiekana jabłkowa kasza jaglana przełożona masłem orzechowym, kawa z mlekiem



To masło w środku... ♥ Chyba nie muszę nic mówić :)) Swoją drogą, ostatnio dużo mniej go spożywam. Muszę w końcu zrobić domowe. Potrzebuję tylko.. orzechów :D
Wczorajszy bieg udany ( tak jednak to było silniejsze ode mnie ;) ). Wsród śniegu sypiącego prosto w twarz w jedną stronę, nieposypanych solą czy piaskiem śliskich ulicach, ale 'miękkich' od śniegu i z bratem sportowcem :D :))

36 komentarzy:

  1. Zimowy bieg po Lublinie zasypanym śniegiem? :D Riiiispekt^^

    Porywam kawkę i zmykam:)!

    OdpowiedzUsuń
  2. Wygląda obłędnie <3 kocham jaglankę z jabłkiem :)

    OdpowiedzUsuń
  3. masz prześliczne naczynko :)
    smaczne śniadanie ;)

    OdpowiedzUsuń
  4. ale to musiało być pyszne z masłem w środku :)

    OdpowiedzUsuń
  5. no tak, też sobie od razu wyobraziłam to masło :)

    OdpowiedzUsuń
  6. świetny pomysł na śniadanie:)

    OdpowiedzUsuń
  7. Masz naprawdę cudowne naczynko!
    Z masełkiem musiało smakować nieziemsko:)

    OdpowiedzUsuń
  8. orzechów mam pelno, laskowych, ziemnych, włoskich, bierz które chcesz :D pysznie wygląda!

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Ooo widzisz, spadłeś mi z nieba :D Biorę WŁOSKIE :))

      Usuń
  9. oj ta kawa wygląda jak kakałko <3

    OdpowiedzUsuń
  10. wow, ale smaczne śniadanie! ^^

    OdpowiedzUsuń
  11. Właśnie dzisiaj przypomnialam sobie o kaszy jaglanej i teraz mam nią jeszcze większa ochotę!
    Jak mam na odwrót, teraz jem sporo masła :D

    OdpowiedzUsuń
  12. wow ,świetny pomysł z tym masłem-muszę też tak kiedyś zrobić *-*

    OdpowiedzUsuń
  13. Omnomnom, muszę kiedyś zapiec jaglankę, bo ta Twoja po prostu do mnie woła <3

    OdpowiedzUsuń
  14. z bratem sportowcem musiało się świetnie biegać :D

    OdpowiedzUsuń
  15. Masło orzechowe jest smaczne ze wszystkim! :)

    OdpowiedzUsuń
  16. Dawaja namiary na tego brata :D Albo przynajmniej go pozdrów :D

    OdpowiedzUsuń
  17. Dziewczyno, po prostu górujesz swoimi śniadankami !! są obłędne :D I rzeczywiście naczynko masz wwspaniałe, możesz zdradzić gdzie je nabyłaś?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Dziękuję, jak miło :)) Kupiłam dawno dawno temu w Rossmanie.

      Usuń
  18. Podziwiam Cię, że chce Ci się wychodzić biegać w taką pogodę. Ja ledwo co zmuszam się do wyjścia chociażby do szkoły czy do sklepu, który mam za rogiem gdy za oknem taki mróz. Zamarzłabym bym:D
    Nawet nic mi nie mów o smaku tego masła orzechowego w środku. Zdaję sobie sprawę jak pysznie musiało smakować to śniadanie:)

    OdpowiedzUsuń
  19. u mnie dzisiaj też jaglana z rana, bo wieki jej nie jadłam! a zapiekana smakuje naprawdę wspaniale, chyba właśnie w takiej wersji lubię ją najbardziej. :)

    OdpowiedzUsuń
  20. to już wyższy level śniadań :)

    OdpowiedzUsuń
  21. Zjadłabym chętnie takie śniadanko ;)

    OdpowiedzUsuń
  22. O kurna ale pyszota :D
    Mmm, niebo, ja chcieć! ^^

    OdpowiedzUsuń
  23. uwielbiam masło orzechowe w zapiekanej jaglance <3

    OdpowiedzUsuń
  24. rozpływam się niemalże na ten widok. cudo! :)

    OdpowiedzUsuń
  25. Wygląda bardzo kusząco ;)

    OdpowiedzUsuń
  26. rzeczywiście się dzisiaj zgrałyśmy :) ta Twoja zapiekana jaglanka wygląda obłędnie, a jestem pewna, że smakuje jeszcze lepiej <3

    OdpowiedzUsuń