bezglutenowe drożdżóweczki z twarożkiem z miodem, prażonymi orzechami nerkowca i wiórkami kokosowymi oraz morwą białą
Takie jak tutaj ---> kilk. Upiekłam jakiś czas temu, zjadłam ich trochę a resztę zamroziłam :) Świeże drożdżówki z rana.. ♥ Do tego ten twarożek- obłęd! Uzależnienie, z którym teraz nie mogę przesadzać :) Ale czuję się dobrze :) Oby tak zostało :) Słonecznego dnia! :)
Mrożenie wypieków to świetny patent. Tylko najpierw trzeba je upiec, a na to nie mam ostatnio ani chwili. Także zazdroszczę! :)
OdpowiedzUsuńUwielbiam twarożek - moim faworytem jest taki ze zmiksowanym bananem, pyszności :D Drożdżówki z rana to świetny pomysł, a do tego cynamonowe... Jak ja dawno nie robiłam cinnamon rolls :o
OdpowiedzUsuńteż ciężko mi było ograniczyć nabiał, ale jakoś daje radę. raz na jakiś czas pozwalam sobie na "twarogowe szaleństwo" :D
OdpowiedzUsuńOby faktycznie tak zostało, trzymam kciuki :)
OdpowiedzUsuńPrawda, że bułeczki są lepsze odgrzewane? ;)
Zdecydowanie! :) W ogóle kiedyś robiłam takie zwykłe, pełnoziarniste rollsy to też po mrożeniu i podgrzaniu w piekarniku smakowały tak samo, albo i lepiej niż świeże :D
Usuńchyba też muszę wykorzystać ten patent i upiec więcej a później zamrozić :) zazdroszczę drożdżówek! :D
OdpowiedzUsuńaaale to musiało być pyszne !!! *.*
OdpowiedzUsuńPoranek idealny <3
OdpowiedzUsuńjakie genialne! i ten twarożek, pycha, po prostu ;)
OdpowiedzUsuńgłodna jestem za każdym razem jak widzę twoje smaczne śniadanie! zjadłabym teraz taką drożdżówkę, bo akurat kawę popijam :)
OdpowiedzUsuńuwielbiam świeże drożdżówki, zawsze jem je już na ciepło, bo nie umiem już dłużej czekać! :D
OdpowiedzUsuńa ten twarożek wygląda obłędnie! :)
pyyycha :))
OdpowiedzUsuńNo super śniadanko mniam <3
OdpowiedzUsuńCiepła drożdzówka + świezy twarożek z chrupiącymi dodatkami to jak najbardziej smaczne śniadanie :)
OdpowiedzUsuńTeż lubię rano świeże drożdżówki :D
OdpowiedzUsuń