wtorek, 17 grudnia 2013

645.


domowy chleb żytni na zakwasie z awokado, polędwicą, jajkiem sadzonym solą i pieprzem, ogórek


Wszystko na talerzu razy dwa;)

10 komentarzy:

  1. uwielbiam kanapki: szynka + ogórek! takie kanapki to smak mojego dzieciństwa :) pamiętam dobrze, jak byłam mała iii tak na wiosnę, po szkole zawsze wychodziłam z koleżankami a to na plac zabaw, a to pograć w koszykówkę na boisko, tak na zewnątrz po prostu :) wracałam wieczorem na kolację i mama mi takie robiła, moje ulubione to były <3

    OdpowiedzUsuń
  2. Domowy chlebek <3 Pyszności ! :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Domowy chleb najlepszy! Duet jajko + ogórek uwielbiam :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Czyli w sumie.... śniadanie razy dwa!
    Nie mam takich wspomnień jak Ty i Magda, ale ostatnio codziennie na kolację obok papryki muszę mieć ogórka do kanapek;d

    OdpowiedzUsuń
  5. fajnie ten ogórek wygląda tak ułożony :D

    OdpowiedzUsuń
  6. polędwica + ogórek łączą się idealnie.. ser i ogórek to nieee, ale polędwica jak najbardziej!

    OdpowiedzUsuń
  7. ale bym zjadła sadzone! pychota!

    OdpowiedzUsuń
  8. Intrygują mnie wytrawne kanapki z awokado. Jak tylko mama upiecze domowy chlebek to zrobię je natychmiast! :)

    OdpowiedzUsuń