kakaowe ciastko z kaszki orkiszowej z jabłkiem i siekanymi migdałami podane z cynamonowym serkiem i jabłkiem
* jogurt, serek wiejski i cynamon
Inspirowałam się TYM przepisem. Ciastko ma cudowną, bardzo chrupiącą skorupkę na wierzchu. Jest przepyszne i sycące, polecam! Zapewne świetnie smakowałoby z twarożkiem ;)
kusicie tymi ciastkami z kasz, kusicie! :)
OdpowiedzUsuńKorzystając kopalni inspiracji trudno o nieudany wypiek...!:))
OdpowiedzUsuńŚniadania z piekarnika to u mnie ostatnio codzienność. Ciastko to zdecyowanie moja bajka :)
OdpowiedzUsuńChodzi za mną taki ciacho :D Muszę zrobić !
OdpowiedzUsuńSkoro tak wszyscy zachwalają to muszę zrobić! :)
OdpowiedzUsuńCiastko wygląda pięknie, takie błyszczące :)
OdpowiedzUsuńa cóż to, z serkiem nie smakowało? :D wygląda pysznie
OdpowiedzUsuńSmakowało, bardzo! ;)
Usuńbardzo fajnie wygląda! a spróbować...? na pewno to zrobię :) jadłam już wersję z manny i też bardzo mi posmakowała. lubię takie chrupiące z wierzchu ciacha ;D
OdpowiedzUsuńprzepięknie Ci wyrosło, zazdroszczę :D
OdpowiedzUsuńależ ciemne, ależ kakaowe! :D Mmmm.. musiało być zachwycające ;D
OdpowiedzUsuńobłędne śniadanie :)
OdpowiedzUsuńzdrowo, energetycznie i ślicznie :)
OdpowiedzUsuń