niedziela, 15 grudnia 2013

643.




kakaowe ciastko z kaszki orkiszowej z jabłkiem i siekanymi migdałami podane z cynamonowym serkiem i jabłkiem



* jogurt, serek wiejski i cynamon
Inspirowałam się TYM przepisem. Ciastko ma cudowną, bardzo chrupiącą skorupkę na wierzchu. Jest przepyszne i sycące, polecam! Zapewne świetnie smakowałoby z twarożkiem ;) 

13 komentarzy:

  1. kusicie tymi ciastkami z kasz, kusicie! :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Korzystając kopalni inspiracji trudno o nieudany wypiek...!:))

    OdpowiedzUsuń
  3. Śniadania z piekarnika to u mnie ostatnio codzienność. Ciastko to zdecyowanie moja bajka :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Chodzi za mną taki ciacho :D Muszę zrobić !

    OdpowiedzUsuń
  5. Skoro tak wszyscy zachwalają to muszę zrobić! :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Ciastko wygląda pięknie, takie błyszczące :)

    OdpowiedzUsuń
  7. a cóż to, z serkiem nie smakowało? :D wygląda pysznie

    OdpowiedzUsuń
  8. bardzo fajnie wygląda! a spróbować...? na pewno to zrobię :) jadłam już wersję z manny i też bardzo mi posmakowała. lubię takie chrupiące z wierzchu ciacha ;D

    OdpowiedzUsuń
  9. przepięknie Ci wyrosło, zazdroszczę :D

    OdpowiedzUsuń
  10. ależ ciemne, ależ kakaowe! :D Mmmm.. musiało być zachwycające ;D

    OdpowiedzUsuń
  11. zdrowo, energetycznie i ślicznie :)

    OdpowiedzUsuń