wtorek, 24 września 2013

573.



twarożek z jogurtem naturalnym, syropem klonowym i figą, inka



Dzisiaj zjadłam figę po raz pierwszy :) Na pewno jeszcze nie raz kupię, ładnie wygląda i bardzo mi posmakowała. Tylko ta ciemna skórka.. zjadam środek z białą otoczką, a ciemnej jakoś nie mogę.. ;) Podałam ją z twarogiem, bo jak zobaczyłam u Marysi jak pysznie wygląda, nie mogłam się doczekać kiedy kupię figę.. i twarożek :) 

18 komentarzy:

  1. Ty też miałaś figowy debiut? A mi ta skórka najbardziej smakuje prawdę mówiąc, a ja nawet z kiwi najbardziej lubię skórkę:p^^

    OdpowiedzUsuń
  2. mi figi najbardziej smakują z ricottą i miodem, ew z serkiem capri :) tylko jakoś nie mogę ich nigdzie dostać, widziałam w jednym sklepie ale cena mnie odstraszyła.

    OdpowiedzUsuń
  3. Fajnie, że figa Ci posmakowała! :) Ale z takimi dodatkami to wcale nie jest dziwne ! Twarożek, słodki syrop - idealne towarzystwo dla figi :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Ojej, jak miło:)) cieszę sie, ze smakowalo:)

    OdpowiedzUsuń
  5. U mnie fgi też dopiero w tym roku zadebiutowały i z twarogiem i miodem są najlepsze ;)

    OdpowiedzUsuń
  6. Figi są genialne, tylko szkoda, że trochę drogie..;(

    OdpowiedzUsuń
  7. a mi figa tak sobie przypasowała :(
    No, ale może dam jej drugą szansę :D

    OdpowiedzUsuń
  8. figa jest smaczna i nie będę oryginalna jak powiem, że smakuję mi bardzo z miodem i ricottą :)

    OdpowiedzUsuń
  9. pycha:) chyba muszę skoczyć do sklepu po figi:)

    OdpowiedzUsuń
  10. coraz bardziej się przekonuję do kupienia i spróbowania figi :)

    OdpowiedzUsuń
  11. słodko, pysznie i lekko :)

    OdpowiedzUsuń
  12. uwielbiam figi, więc dzisiejsze śniadanie całkowicie mi pasuje <3

    OdpowiedzUsuń
  13. A mnie smakuje skórka :D Ale z twarożkiem solo nie jadłam, a widzę, że warto :D

    OdpowiedzUsuń
  14. takie pyszne śniadanie , a może wywołać uśmiech na mojej twarzy.
    z chęcią bym posmakowała tej figi , gdyż sama nigdy nie jadłam.

    OdpowiedzUsuń