sobota, 23 lutego 2013

373.



jogurt naturalny z granolą* z patelni, bananem i cynamonem, inka


* płatki owsiane i jęczmienne, słonecznik, wiórki kokosowe, miód

Prosta, zdrowa i szybka granola. Właśnie za to uwielbiam te z patelni.
Dzisiaj na siłowni cardio. Ciężko jakoś było.. gorąco, duszno. Chcę wiosnę, świeże powietrze, słońce. Chcę wsiąść już na rower i jechać przed siebie. Biec po chodniku, bez śladu śniegu. Może już niedługo, prawie mamy marzec :)

27 komentarzy:

  1. dokładnietak jak mówisz, prosto i smacznie :D

    OdpowiedzUsuń
  2. No miejmy nadzieję, że po tej odwilży niedługiej nie przyjdzie kolejny nawrót zimowej pogody ;p

    OdpowiedzUsuń
  3. Też już czekam z utęsknieniem na wiosnę...
    Pysznie dzisiaj ^^

    OdpowiedzUsuń
  4. coraz bardziej przekonuje się do granoli z patelnii, a nie tej pieczonej tylko i wyłącznie;P ale to chyba dobrze.

    pyszne śniadanko :D

    OdpowiedzUsuń
  5. też czekam na wiosnę by móc zrzucić płaszcz,kozaki i wyjść...powdychać świeże słoneczne powietrze

    granoli z patelni nigdy nie robiłam aczkolwiek chyba się skuszę

    OdpowiedzUsuń
  6. Mmmmniam, uwielbiam jogurt z granolą ;D

    OdpowiedzUsuń
  7. Do takich śniadań zawsze warto wracać ;)

    OdpowiedzUsuń
  8. Granola z patelni? Brzmi genialnie!
    Proste i przepyszne śniadanko:)

    OdpowiedzUsuń
  9. Nie Ty jedna czekasz na wiosnę kochana ;)

    OdpowiedzUsuń
  10. ja tez już mam dosyć śniegu - co za dużo to nie zdrowo ;p
    pyszna ta granola , z kokosem <3

    OdpowiedzUsuń
  11. a ja jeszcze nigdy takiej nie robiłam! muszę koniecznie to zmienic:D

    OdpowiedzUsuń
  12. zima wyjątkowo robi nam na złość w tym roku, znikając i przemiennie wracając ;)

    OdpowiedzUsuń
  13. granola z patelni to świetna sprawa :) tak jak piszesz - szybko, prosto i smacznie!

    OdpowiedzUsuń
  14. O! Granola z patelni to idealne rozwiązanie dla mnie. Mogłabym sobie zrobić taką jednoporcjową. Jak ją robisz?

    OdpowiedzUsuń
  15. Matko, a ja lamentuję, bo nie mam dostępu do piekarnika i jem kupną! :D Pysznie po prostu!

    OdpowiedzUsuń
  16. pyszna granola! :)
    też już chciałabym wiosnę, chociaż niestety jeszcze jej nie wyczuwam :/

    OdpowiedzUsuń
  17. ale kiedy ta wiosna przyjdzie?:))

    granoli z patelni jeszcze nie jadłam, ale musi być przepyszna jak wszystkie domowe granole!;)

    OdpowiedzUsuń
  18. tzrecie zdanie od końca, chcę tego samego! ;D proste, zdrowe i smaczne śniadanko :)

    OdpowiedzUsuń
  19. Granola z patelni to coś, co zdecydowanie muszę zrobić :)

    OdpowiedzUsuń
  20. Hej! Wygląda smakowicie. Z jakich proporcji ta granola? ile dajesz miodu i płatków na tę porcję ? :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. 3 czubate łyżki płatków owsianych i 1 jęczmiennych + trochę słonecznika ( ok. pół łyżki ), tak samo wiórki, miodu dałam sporo, aż za dużo bo była mega słodka ( też jakoś pół łyżki, ale polecam mniej ) :)

      Usuń
  21. Ale czadowa ,nigdy nie robiłam, ale widzę wyżej przepis-dziękuję :)
    Lubię tu wchodzić bo zawsze powiewa optymizmem u Ciebie :))

    OdpowiedzUsuń
  22. też tęsknię za wiosną... ;)
    pyszne śniadanie! :D

    OdpowiedzUsuń