piątek, 30 listopada 2012

290.



pieczona jabłkowa owsianka z masłem orzechowym, kiwi, jabłko, kawa inka



No i jak do takiej owsianki nie dołożyć masła orzechowego ? No nie da się ;) W słoiczku widać już dno, niedługo wykorzystam do owsianki lub coś w tym stylu. Na szczęście zrobiłam zapas i mam jeszcze 3 słoiki :D

24 komentarze:

  1. Jejku, ale to apetycznie wygląda :) Uwielbiam Twoje owsianki!

    OdpowiedzUsuń
  2. ja się nie mogę doczekać aż moje się skończy żeby zjeść w słoiczku, chociaż teraz przy prawie pełnym też by było fajnie, haha:D
    smacznie :*

    OdpowiedzUsuń
  3. zdecydowanie się nie da:D
    ja też chcę pieczoną:<

    OdpowiedzUsuń
  4. hehe, mam podobny zapas masełka/kremów :) a ta kawa z czymś jagodowym jest? :P

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. z jagodowym? ;D nie, nie jest jeszcze dobrze wymieszana ;)

      Usuń
  5. Ja i tak jem moje oszczędnie, jedyny słoik, a zostało z 4/5 łyżek, a tydzień temu przyszło^^.

    OdpowiedzUsuń
  6. Ja dziwny trafem jakoś odzwyczaiłam się od masła i teraz jem go rzadko. Na szczęście, bo przynajmniej nie pojawia się już w co drugim śniadaniu :P

    OdpowiedzUsuń
  7. Ja również z pewnością dodałabym masełka orzechowego do takiej owsianki :-D
    Też zawsze robiłam sobie zapasy, ale tymczasowo jestem na małym odwyku :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Ale masz śliczną miseczkę! Filiżankę mam podobną ;) z Home?
    A taka owsianka aż się prosi o masło :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Mmmm, muszę znów przyrządzić sobie taką owsiankę. :)

    OdpowiedzUsuń
  10. Cała ta owsianka wygląda jak miseczka masła orzechowego - mniam :)

    OdpowiedzUsuń
  11. Owsianka i masło orzechowe to genialne połączenie. ;) Pyszności dzisiaj widzę.

    OdpowiedzUsuń
  12. marzę o takiej pysznej owsiance *-*

    OdpowiedzUsuń
  13. mi się śniło, że masło kupowałam! ;D
    a widzę, że u Ciebie zapas;))

    OdpowiedzUsuń
  14. teraz to ja ogólnie śniadania nie wyobrażam sobie bez masła-nieważne co to jest:D
    miseczka super!

    OdpowiedzUsuń
  15. Masło orzechowe chyba zostało stworzone do owsianki. Uwielbiam to połączenie, zwłaszcza jak pod wpływem ciepła masło się rozpuszcza :)

    http://myvegetarianparadise.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  16. nie jem masła orzechowego już od chyba 3 miesięcy... TAAAAAAAAAAAAAAAAAAk mnie ciągnie ! :P

    OdpowiedzUsuń
  17. No fakt, taka pyszna owsianka i nie dodać do niej masła, to by było niewyobrażalne :P

    OdpowiedzUsuń
  18. oooo, oddaj mi jeden słoiczek! :D
    nie jadłam pieczonej, twoja wygląda bardzo smacznie ^^

    OdpowiedzUsuń
  19. Jak dawno jadłam taką pieczoną...

    OdpowiedzUsuń
  20. a ja nie mam w ogóle masła orzechowego i wstyd się przyznać, ale nigdy nawet nie próbowałam ! -.-
    czas to zmienić w najbliższym czasie :)

    OdpowiedzUsuń